Siirry suoraan sisältöön

Uudet kryptovaluutat

Bitcoin

Jos haluat menestyä kryptomaailmassa, on tärkeää, että opit tunnistamaan mahdollisesti nousevat uudet kryptovaluutat. Edelleen useat harmittelevat sitä, että eivät nähneet bitcoinin tai ethereumin suurta nousupotentiaalia ennen kuin oli jo liian myöhäistä. Kryptovaluuttoja luodaan jatkuvasti ja siksi niiden nousupotentiaalin tunnistaminen on todella hankalaa. Käymme tässä kirjoituksessa läpi vahvimpia uusia kryptovaluuttoja ja niiden nousupotentiaalia. Emme anna sijoitusvinkkejä, mutta kerromme erilaisista vaihtoehdoista. Kryptovaluuttoja on todellakin paljon ja monien kurssi riippuu suuresti bitcoinin kurssimuutoksista. Tervetuloa kryptovaluuttojen ihmeelliseen maailmaan.

Uudet kryptovaluutat – mitä valuuttoja kannattaa seurata?

Kryptovaluutoille vuosi 2020 kaikkine mullistuksineen mahdollisti tunnetuille kryptovaluutoille tuottoisia osto- ja myyntimahdollisuuksia. Vuosi 2021 on ollut myös erittäin kannattavaa aikaa aloittaa kryptosijoittaminen ja sen seuraamiseen mikä on uusin kryptovaluutta.

Bitcoinin kurssi on vaihdellut suuresti ja liikkunut vuoden 2021 aikana jopa 35 000 – 50 000 dollarin tienoilla. Bitcoinista toisiksi suosituin on ethereum, joka on pyörinyt 3 000 – 5 000 dollarin välillä. Näihin kurssimuutoksiin ovat vaikuttaneet muutokset kryptomaailman sisällä ja Defi.

Defi tarkoittaa sitä, että perinteisten pankkien palvelut tuodaan lohkoketjuihin. DeFin valttikorttina ovat muun muassa lainojen alhaiset korot ja erilaiset sijoitusmahdollisuudet. Muita tunnettuja kryptovaluuttoja ovat esimerkiksi litecoin, ripple ja neo.

Uudet kryptovaluutat – Mikä vaikuttaa kursseihin?

Kryptoissa arvonnousut ja laskut ovat suuria. Legendaarinen havainto Elon Muskin twiittien vaikutuksesta bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen kursseihin on totisinta totta. Ethereneumin ja bitcoinin kurssit ovat muuttuneet todella paljon ja vaihtelut muidenkin kryptojen kursseissa on suurta.

Riippumatta siitä, mikä virtuaalivaluutta on kyseessä, voit voittaa rahaa joko arvonnousun lisäksi myös arvon laskulla, eli shorttaamalla. Aivan uusimmat virtuaalivaluutat tosin eivät pääse vielä sijoituskohteiksi suurissa kauppapaikoissa. Kryptovaluutat ovat kiehtova maailma ja tuottoisa sijoituskohde, jos tietää mitä tekee. Kryptojen kohdalla kannattaa kuitenkin olla erityisen varovainen, koska varsinkin uusien kryptovaluuttojen kurssit heilahtelevat todella paljon.