Siirry suoraan sisältöön

Bitcoinin ostaminen

Bitcoinin ostaminen on mahdollista monella tavalla. Voidaankin sanoa, että nykyään kuka tahansa oppii ostamaan bitcoineja. Niin helpoksi se on tehty. Voit ostaa bitcoineja useiden eri valuutta-alustojen välityksellä ja jopa käteisellä rahalla lähes jokaisessa suurkaupungissa olevilla bitcoin automaateilta. Bitcoin eroaa näin monesta muusta virtuaalivaluutoista, joita hankkiaksesi sinun pitää ensin ostaa useimmiten bitcoineja ja niiden avulla muita virtuaalivaluuttoja. Bitcoineja ja muita päävirtuaalivaluuttoja voit ostaa kätevästi suoraan euroilla tai dollareilla. Maksun voi hoitaa pankki- tai luottokorteilla tai verkkopankkitunnuksilla.

bitcoinin ostaminen

Tutustu myös

Lue lisää seuraavista aiheista

Miten bitcoinin ostaminen onnistuu?

Haluatko ostaa bitcoineja. Se on helppoa. Voit kirjautua vaikka virtuaalivaluuttojen kaupankäyntialustalle. Vertailua kannattaa tehdä, koska eroja on välitys ja vaihtopalkkioiden hinnoissa. Sen lisäksi voit hankkia bitcoineja esimerkiksi suoraan yksityisiltä omistajilta tai bitcoin automaateista.

Monet ostavat edelleen bitcoineja, koska niiden kurssin ennustetaan vielä nousevan. Suurimmat voitot tekivät ihmiset, jotka ostivat muutamia vuosia sitten bitcoineja rikastuen. Toisaalta nykyään bitcoinien kurssimuutokset ovat olleet suuria ja omaisuuksia on myös menetetty näissä sijoituksissa.

Bitcoinissa on ostajia houkutellut myös sen anonymiteetti. Täysin anonyymi bitcoin ei kuitenkaan ole, vaan bitcoin siirrot voidaan jäljittää aika pitkälle, ellei niiden tietoiseksi peittämiseksi tehdä erityistä työtä. Tämä transaktioiden jäljitettävyys on antanut uskottavuutta bitcoinille.

Oletko käyttäjä vai sijoittaja?

Bitcoineja voit ostaa joko ostoskäyttöön tai sijoittamistarkoituksiin. Bitcoineilla voit maksaa jo todella monessa nettikaupassa ympäri maailmaa ja jopa monessa kivijalkaliikkeessäkin. Sijoitusvaihtoehtoja on myös monia. Voit esimerkiksi erikoistua bitcoinien futuurikauppaan.

Nykyään virtuaalivaluutta on oma käyttö- ja sijoituskohteensa. Bitcoin on edelleen suurin ja kaunein virtuaalivaluuttojen joukossa. Se on myös vakain valuutta. Sijoittamisessa kannattaa kuitenkin pitää varansa, sillä virtuaalivaluutoissa kurssiheilahtelu on suurempaa kuin perinteisillä valuutoilla. Myös ethereum on valuuttana suosittu ja sijoitusvaihtoehtona varteenotettava Kaikki lähtee kuitenkin bitcoinien ostamisella. Ohjeita seuraamalla ostaminen on helppoa myös vanhemmille ihmisille. Yksinkertaisemmillaan se onnistuu verkkopankkitunnuksilla. Cardano kurssia voit seurata myös jos olet kiinnostunut kenties sijoittamaan tähän valuuttaan.